Open Bergeijks toernooi

Op zaterdag wordt het Open Bergeijks Toernooi gehouden. Tijdens het scouting-toernooi, merkte we dat er veel interesse was onder niet-scouting leden om deel te nemen aan het tafelvoetbaltoernooi. Daarom is besloten om Stichting Tafelvoetbaltoernooi Bergeijk in het leven te roepen en een extra toernooi te organiseren waar iedereen aan deel kan nemen die het leuk vindt om een potje tafelvoetbal te spelen!

 

Ook tijdens dit toernooi zijn muziek, sfeer, en gezelligheid belangrijke peilers. De grootste amateurs zijn welkom en ook als je alleen je favorite team komt aanmoedigen zul je een geweligdige avond hebben!

Desondanks moeten we niet vergeten dat op dit toernooi ook zeker spelers aanwezig zullen zijn die “wèl een bal kunnen raken”. Uiteindelijk mag slechts één team zich winnaar van het Open Bergeijks Tafelvoetbaltoernooi noemen!

 

Volgends de wet is het verboden om alcohol te schenken aan jongeren onder de 18 jaar oud, hierdoor werken we elk jaar met leeftijdsbandjes. Deze bandjes worden aan het begin van de avond bij de ingang uitgedeeld.

Vergeet dus zeker niet je ID mee te nemen als je een bandje wilt!

 

De zaal is open vanaf 19.00 en het toernooi begint om 21.00. De inschrijfkosten zijn €7,50 per team (2 personen).

 

Wil jij je alvast inschrijven? Kijk dan bij Inschrijvingen bovenaan deze pagina.