scoutingtoernooi

Op vrijdag wordt er een toernooi georganiseerd speciaal voor andere scoutinggroepen vanaf de rowans/sherpa`s. Zoals vele inmiddels zelf al hebben ervaren heeft het toernooi een hoog feest-gehalte! Door naast het tafelvoetballen muziek en de drank aan te bieden, blijft het toernooi ook interessant voor de echte amateur spelers en de aanmoedigers! Echter, na de 8e finales scheidt het kaf zich van het koren en blijven de betere spelers over, wat zorgt voor een super spannend toernooi. Uiteindelijk gaat het winnende team er met een mooie herinnering, veel eer en de wisselbeker vandoor!
De eerste ronde is een afvalronde, wanneer je als team twee wedstrijden verloren hebt lig je uit het toernooi. Als je wint of je hebt pas één keer verloren blijf je in het toernooi zitten. De wedstrijden zullen in de eerste ronde door loting bepaalt worden, dus zolang je niet twee keer verloren hebt zit je in de pot. Deze ronde duurt tot dat er nog maar 32 teams in de pot zitten. Een set duurt tot en met de 6.
In de tweede ronde spelen we de finale wedstrijden, we beginnen met de zestiende-finales tot en met de finale en vanaf hier geldt het: als je verliest lig je er uit. Deze wedstrijden worden gespeeld in Best of  Three met tot 6 goals per set.
Volgends de wet is het verboden om alcohol te schenken aan jongeren onder de 18 jaar oud, hierdoor werken we elk jaar met leeftijdsbandjes. Deze bandjes worden aan het begin van de avond bij de ingang uitgedeeld.
Vergeet dus zeker niet je ID mee te nemen als je een bandje wilt!
Deuren gaan open om 19.00 uur en het toernooi begint om 20.00 uur!
Wil jij je alvast inschrijven? Kijk dan bij Inschrijvingen bovenaan deze pagina.